Anticearcane & corectoare

Cercurile anti-întuneric au fost create în principal pentru a contracara punctele întunecate din partea inferioară a ochilor, care apar fie din cauza faptului că nu au avut o odihnă bună, stres sau pur și simplu genetică. Este important să știți că acesta este principalul obiectiv cercuri anti-întunecate sau anti-piele, deoarece are tendința de a fi confundat sau utilizat ca disimulant pe față, ceea ce nu este adecvat, deoarece nu va avea aceeași eficacitate mai ales că concentrația sa nu este de obicei suficient de puternică pentru a acoperi pete.

Există diferite tipuri și texturi; perii, bețe, creme și creioane. Se recomandă înainte de aplicare hidratarea feței cu o cremă adecvată, obținând astfel acoperire și fixare mai mare. Umbra ar trebui să fie una sau două nuanțe sub culoarea pielii noastre.

Pe de altă parte, există ascunzătoare a căror funcție este să corecteze, să acopere și să evite imperfecțiunile vizibile, cum ar fi pete, cosuri sau roșeață pe fețele noastre. Există, de asemenea, o varietate de tonuri și texturi.