Aviz juridic și Condiții generale

Informații privind pagina

Perfumería Digital S.L. este o companie spaniolă, înregistrată în registrul mercantil din Madrid din data de 3 septembrie 2018. Volumul: 38.102, Folio: 130, Secțiunea: 8, Pagina M-678181, Înregistrare: 1

CIF. B88164173

Sediul social: Madrid.

Mail:  informacion@perfumeriavirtual.com

Condiții generale

Următoarele condiții vor fi aplicabile tuturor comenzilor plasate pe site-ul nostru: www.parfumeriavirtuala.ro

Formalizând o comandă, confirmați că sunteți de acord cu condițiile generale și declarații:

Cine înțelege condițiile expuse aici
Toate preturile publicate includ taxe.

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul își exprimă dorința de a achiziționa marfa.

Perfumería Digital S.L. își rezervă dreptul de a modifica prețurile, fie din motive de actualizare a furnizorilor, promoții specifice sau schimb valutar, precum și conținutul și portofoliul de mărci și produse, prin actualizarea și îmbunătățirea experienței utilizatorului.

Utilizarea site-ului

Accesul la site este gratuit.

Înregistrare

Pentru a plasa o comandă, trebuie să vă înregistrați, pentru că vor fi obligatorii unele câmpuri indispensabile.

Veți fi responsabil pentru păstrarea secretă a parolei și a datelor dvs. de cont.

Parola este confidențială și nu ar trebui să o partajați cu terțe persoane pentru a împiedica efectuarea de achiziții în numele dvs.

Dacă nu vă amintiți datele de acces vi le putem trimite noi.

Perfumería Digital S.L. nu este responsabilă pentru pagubele cauzate de utilizarea abuzivă sau pierderea parolei.

Expedieri

Timpul de expediere pentru produsele aflate în stoc va fi între 1 și 3 zile lucrătoare. Pentru produsele care trebuie comandate de la diferiți producători, aceasta va depinde de producătorul respectiv, variind de la 7 la 19 zile lucrătoare estimate.

În perioadele de mare cerere și în funcție de necesitatea fabricării de către furnizor, așteptarea ar putea fi prelungită pentru o săptămână sau mai mult.

Expedierile către Insulele Canare, Ceuta și Melilla sunt efectuate prin poștă și vor dura 3 zile mai mult decât restul Peninsulei. Va fi esențial să prezentați buletinul sau un document care vă garantează identitatea.

Vamă

Dacă expedierea pachetului generează taxe vamale și taxe, acestea vor fi plătite de către client. În cazul în care clientul nu dorește să-și asume taxele vamale, Perfumería Digital S.L. nu va restitui suma comenzii nici nu va prelua pachetul.

Toate transporturile în Spania vor fi efectuate prin SEUR și Correos.


Metode de plată

 • Card bancar
 • Paypal
 • Transfer bancar
 • Ramburs (cash) la livrarea coletului

Returnarea produsului

Aveți 14 zile pentru a returna produsele.

Costurile de returnare vor fi suportate de client, cu excepția excepțiilor (vezi detalii în condițiile de expediere).

Dacă, după ce ați primit produsele dvs., decideți că nu le doriți și solicitați returnarea acestora, o puteți face în felul următor.

Ne vor contacta prin e-mail la adresa informacion@perfumeriavirtual.com să ne anunțe. Vă vom trimite un formular (de asemenea, disponibil online din zona dvs. de client / Comenzile mele download-ul), care trebuie să fie inclus cu produsul în momentul transmiterii.

Odată ce pachetul a fost primit de noi și confirmat că produsul este:

 • În stare perfectă atât produsul, cât și carcasa acestuia, cutia, dacă este cazul și alte elemente
 • Nu arată semne că a fost folosit în mod corespunzător sau în mod nejustificat
 • În cazul lentilelor de contact, cutiile nu au fost deschise sau manipulate

Apoi vom rambursa întreaga sumă.

În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a efectua o plată parțială - dacă produsul nu este returnat în același ambalaj original, bunul poate suferi o amortizare - sau returnarea produsului către client.

Politica de retur

Aveți o perioadă de 14 zile pentru a vă exercita dreptul de a returna produsele contactând parfumeriavirtuala.ro

Promoții

Promoțiile nu sunt cumulative.

Nici o promoție nu va fi cumulativă, dacă aveți un cupon de reducere, acest lucru nu va fi acumulat pentru alte promoții, astfel încât îl puteți utiliza numai atunci când nu există o promoție curentă.

Cupoanele de reducere sunt emise numai de platformele Parfumeriavirtuala  și niciodată de terțe părți.

Legislație și jurisdicție

Toate controversele sau orice conflict care ar putea apărea ca urmare a utilizării site-ului (www.parfumeriavirtuala.ro) va fi soluționat în conformitate cu legislația în vigoare din Spania, sub jurisdicția instanțelor și tribunalelor din Madrid, utilizatorul renunțând în mod expres la orice o altă jurisdicție care îi corespunde în lege.

Soluționarea litigiilor- "Rezoluții online privind litigiile" - Uniunea Europeană

Informații despre portalul "ODR", site-ul oficial gestionat de Uniunea Europeană dedicat asistenței consumatorilor și vânzătorilor on-line, rezolvă posibilele litigii în afara instanțelor. Acces direct la pagină prin intermediul următorului link "ODR".

Aviz juridic și politică de confidențialitate

Securitate


Perfumería Digital S.L. (denumit în continuare "parfumeriavirtuala") pune la dispoziția utilizatorului acest canal,www.parfumeriavirtuala.ro (denumit în continuare "parfumeriavirtuala.ro"), prin Internet, cu aceleași garanții și funcționalități ca și operarea tradițională în punctele de vânzare.

Odată ce veți primi confirmarea achiziției dvs., care este emisă online cu sistemele centrale, veți ști cu certitudine că achiziția dvs. a fost făcută, cu garanția parfumeriavirtuala.

Parfumeriavirtuala procesează în condiții de siguranță, până la sfârșit, toate datele personale ale utilizatorului, datele bancare și ale cardului de credit, tranzacțiile de plată și asigură aspectele legate de integritate , confidențialitate și disponibilitatea acestora.

Detalii importante:

Toate informațiile în tranzit de la echipamentul utilizatorului până la facilitățile tehnice de internet ale parfumeriei virtuale se fac într-un mod criptat, urmând schema obișnuită (acceptat de browserul dvs. de Internet, utilizând protocolul criptografic "SSL", care activează "lacăt-ul" browserului) care este activat datorită utilizării unui certificat de server emis în favoarea parfumeriavirtuala.

Sistemul de plăți cu card de credit / debit încorporat include "Plata securizată prin Internet".

Aplicația web este concepută pentru a nu lăsa urme de informații transmise la computer, astfel încât să puteți accesa serviciul de oriunde, în principiu, fără teamă. Cu toate acestea, echipamentul poate fi configurat pentru a salva paginile vizitate, istoricul vizitelor, parolele furnizate etc. Dacă nu sunteți expert, vă recomandăm să utilizați serviciul numai de pe dispozitive de încredere.

Păstrarea tuturor informațiilor se face în sediul parfumeriavirtuala sunt înregistrate și procesate de echipamente de comunicații de înaltă disponibilitate, astfel încât să fie întotdeauna la dispoziția dumneavoastră.

Atenția este acordată utilizatorului din Centrul de Relații cu Clienții, operat de persoane din grupul parfumeriavirtuala, în urma unor proceduri strict controlate și automatizate,care asigură păstrarea informațiilor în condiții adecvate.

Cu toate acestea, în ceea ce privește cele de mai sus, parfumeriavirtuala amintește utilizatorilor de internet că internetul nu este întotdeauna la fel de sigur cum ar fi de așteptat sau cum pare a fi.

Deși parfumeriavirtuala nu poate împiedica ca utilizatorul să sufere nici un tip de incident în timpul utilizării internetului, parfumeriavirtual ia toate măsurile de precauție în operațiunile și sistemele sale pentru a evita, pe cât posibil, disfuncționalități.

Cu toate acestea, parfumeriavirtuala nu poate face nimic pentru a păstra confidențialitatea datelor unui anumit utilizator sau a altor elemente în cazul în care utilizatorul respectiv nu se ocupă de confidențialitatea numelui său de utilizator și a parolei. Având în vedere existența unor riscuri pe internet, parfumeriavirtuala recomandă ca utilizatorii să ia măsuri adecvate de auto-protecție, în principal tehnice și comportamentale, împotriva riscurilor de uzurpare a identității sau încălcare a comunicării. Exemple:

În ceea ce privește echipamentul și în măsura în care este necesar, este recomandat să utilizați cele mai recente versiuni ale programelor de calculator, având în vedere că acestea conțin mai multe măsuri de securitate pentru a proteja confidențialitatea și integritatea datelor dvs. și că examinați în mod adecvat opțiunile de configurare, de exemplu, pentru a împiedica browserul să faciliteze neintenționat numele de utilizator, parola sau adresa de e-mail din serverele pe care le accesați și solicitați-le.

În ceea ce privește comportamentul dvs., vă rugăm să accesați site-ul web al parfumeriavirtuala, parfumeriavirtuala.ro, să scrieți adresa web personal și să nu utilizați hyperlink-uri sau favorite de încredere, pentru a evita anumite fraude și pentru a nu furniza date personale sau de acces prin e-mail sau telefon și asigurați-vă că sunați la Centrul de Relații cu Clienții prin numărul de telefon corect.

Legal

Informații generale

Această notă juridică a fost întocmită cu respectarea și conformitatea cu prevederile Legii organice 15/1999 din 13 decembrie, de protecție a datelor cu caracter personal și în Legea 34/2002, din 11 iulie, privind serviciile Societății Informaționale și Comerțului Electronic.

Această notă legală reglementează utilizarea și utilizarea Portalului, accesat prin adresa de internet www.parfumeriavirtuala.ro (denumită în continuare "parfumeriavirtuala.ro"), pe care Perfumería Digital S.L. cu sediul social la Calle Almansa 92, 28040, Madrid, Spania și C.I.F. numărul B88164173, pune la dispoziția utilizatorilor de internet.

Site-ul web menționat anterior a fost conceput pentru a face publice informațiile, activitățile și serviciile oferite de parfumeriavirtuala.com.

Utilizarea portalului atributele stării de utilizare a acestora (în continuare, utilizatorul) și implică acceptarea tuturor condițiilor incluse în această notificare legală, utilizatorul trebuie să citească cu atenție această notificare legală în fiecare dintre ocaziile în care intenționează să utilizeze portalul, deoarece condițiile sale de utilizare pot fi modificate.

Accesul la portal este liber și gratuit, cu excepția costului conexiunii prin rețeaua de telecomunicații furnizată de furnizorul de acces contractat de utilizatori.

Utilizarea anumitor servicii oferite utilizatorilor prin intermediul portalului poate fi supusă unor condiții specifice (denumite în continuare "condiții particulare") care, după caz, pot înlocui, completa și / sau modifica această notificare juridică. Prin urmare, înainte de utilizarea acestor servicii, utilizatorul trebuie, de asemenea, să citească cu atenție condițiile particulare corespunzătoare.

În orice caz, trebuie remarcat faptul că serviciile oferite de parfumeriavirtuala.ro au prețul indicat în oferta comercială corespunzătoare.

Durata acestui acord are un caracter limitat la utilizarea portalului, prin urmare, contractul se va încheia în momentul în care utilizatorii se deconectează de la portal.

Accesibilitate web parfumeriavirtuala.ro

Politica de accesibilitate

În construirea site-ului parfumeriavirtuala.ro o serie de măsuri au fost adoptate pentru a-și îmbunătăți accesibilitatea. Aceasta implică o serie de avantaje, cum ar fi:

 • Facilitarea accesului utilizatorilor indiferent de starea lor fizică sau de mediul lor
 • Include un conținut bine structurat și clar
 • Îmbunătățestei navigația și experiența utilizatorului
 • Printre altele, au fost adoptate următoarele măsuri:medidas:
  • Utilizarea CSS pentru prezentarea informațiilor
  • Text alternativ în imagini
  • Link-urile oferă detalii despre funcția sau destinația hyperlink-ului
  • Se fac îmbunătățiri periodice pe web, care vor viza întotdeauna menținerea sau ridicarea nivelului de conformitate cu standardele
  • Toate cerințele prioritare au fost verificate printr-o analiză manuală a accesibilității prin diferite unelte semiautomate, agenți utilizator și ajutoare tehnice.
  • Configurație recomandată pentru navigarea pe web
 • Pentru cea mai bună experiență în utilizarea acestui canal de relații, utilizatorul este recomandat să utilizeze următoarele mijloace tehnice:
  • Browser: Internet Explorer 9 sau o versiune ulterioară, Mozilla 9.0.0 sau o versiune ulterioară.
  • Rezoluție recomandată a ecranului: 1.024x768
  • Pentru a vedea o parte din conținut, pluginul Adobe Flash va fi necesar
  • Pentru a consulta unele dintre documente, va fi necesar să aveți instalat plugin-ul Adobe Reader
  • Trebuie să aveți activată opțiunile Java și Javascript în browserul dvs.
  • Trebuie să aveți activată cookie-urile în browserul dvs.
  • Nu există cerințe sau restricții privind computerul sau sistemul de operare utilizat.

Contact

Orice plângere,consultare sau sugestie de îmbunătățire privind accesibilitatea acestui portal poate fi canalizat prin intermediul e-mailului informacion@perfumeriavirtual.com destinat acestui scop al paginii.