Cine suntem

După mai multe luni de muncă grea și entuziasm extraordinar, avem plăcerea de a prezenta site-ul www.parfumeriavirtuala.ro . Un e-commerce făcut pentru dvs., unde puteți găsi peste 17.000 de referințe pentru 114 branduri exclusive.

Prețuri imbatabile, livrări în timp record, consiliere online personalizată și o echipa de back-office sunt doar câteva dintre ingredientele care definesc ADN-ul nostru. Descoperiți-ne!

Istoria

Acum 8 ani, actualii parteneri fondatori nu-și puteau imagina că o astfel de relație comercială, cei doi fiind furnizor unui al celuilalt, ar putea duce la un astfel de proiect interesant, la care s-au dedicat cu trup și suflet, totuși, complementaritatea evidentă dintre cele două, a produs asociația.Alfonso, expert cu 35 de ani de experiență în industria cosmeticelor, proprietar al unei rețele extinse de parfumerii și Javier, cu zece ani de experiență internațională în domeniul multinaționalelor de produse cosmetice și tehnologice, care a provocat o reflecție profundă în acest prim aspect, despre modelul actual și despre nevoia de adaptare la schimbare.

Cu această mentalitate și datorită unei echipe de profesioniști IT cu peste 15 ani de experiență și specializați în SEM, echipa www.perfumeriavirtual.com este alcătuită din 23 profesioniști care lucrează neobosit pentru a răspunde solicitărilor dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Vrei să ni te alături? Contactează-ne!

Vedeți magazinele noastre