Sex
Mărci
Afișați mai multe
Format
Afișați mai multe

Cosmetice

Cosmeticele nu au altă funcție decât să înfrumusețeze mai mult fețele oamenilor . De obicei sunt purtate de femei, deși astăzi bărbații s-au alăturat și modului de a folosi produse cosmetice pentru a vă îmbunătăți aspectul.

Multe persoane le folosesc zilnic pentru a-și îmbunătăți aspectul, dar este necesar să rețineți că utilizarea produselor cosmetice trebuie să fie adecvată pentru a evita pielea uscată.

Multe femei au nevoie doar de puțin pentru a înfrumuseța anumite zone, altora le place să folosească mai multe produse; Cu toate acestea, lucrul important este că în PerfumeríaVirtual, pe lângă parfumuri, avem pentru tine cele produse cosmetice de cea mai înaltă calitate de pe piață, la un preț total accesibil.

Tipuri de piele

Există diferite tipuri de piele, unele mai delicate decât altele sau care necesită tonuri mai deschise sau mai închise. De aceea este important să cunoașteți toate detaliile produselor, astfel încât să puteți alege corect tratamentul pentru pielea dvs. Unele tipuri de piei sunt:

  • Piele grasă: glandele sebacee ale pielii uleioase funcționează suplimentar, deoarece produc exces de sebum , în special pe obraji, frunte, bărbie și nas . Pentru acest tip de piele este necesar să alegeți produse fără uleiuri, dar care sunt hidratante.
  • Pielea uscată: Pielea uscată nu are o hidratare bună , deoarece apare la persoanele care, de obicei, rețin grăsime în straturile inferioare ale pielii, nepermitând stratul exterior hidratează-te corect. Această piele este fină, delicată și poate fi aspră, deci necesită nu numai tratamente de hidratare, ci și produse blânde datorită stării sale delicate.
  • Piele normală: Acest tip de piele este bine hidratat și nu are exces de ulei . Spre deosebire de pielea uscată, nu are predispoziție la iritare sau alergii sau puncte negre precum pielea grasă. Pentru acest tip de piele pot fi utilizate produse cu sau fără ulei.
  • Piele mixtă: Acest tip de piele are caracteristicile pielii uleioase, uscate, sensibile sau normale, deci necesită tratamente diferite în funcție de zonă.
  • Piele sensibilă: Acest tip de piele este destul de predispus la alergii și iritații , astfel încât multe produse își concentrează tratamentul asupra lor cu un ambalaj care face clar faptul că Este un produs pentru pielea sensibilă.

Produse faciale

Cosmeticele sunt amplificatori de frumusețe și se folosesc în mod obișnuit pe față, obținând astfel o prezență izbitoare care lasă pe toți cei apropiați de tine fără grai. Prin cosmetica facială vă puteți exprima personalitatea într-un mod precis și creativ.

Ceea ce vă recomandăm este ca să nu folosiți produse cosmetice dacă aveți vreo iritație sau rană a pielii pe care doriți să o ascundeți. Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că produsele cosmetice nu se înlocuiesc în niciun moment. la tratamente medicale și poate agrava rana dacă este acoperită cu ele. Așadar, ar trebui să le folosiți întotdeauna cu prudență.