Livrare

Cât costă transportul?

Transport gratuit pentru cumpărături peste 59€ .

Pentru comenzile sub 59€, costul de expediere este de 3,9€ pentru Spania și Portugalia, cu excepția Insulelor Baleare (5 €) Insulele Canare (8 € + tarifele serviciilor vamale), Ceuta și Melilla (7,5 € + servicii vamale).

Comenzile cu plată la rambursării implică o cheltuială suplimentară de 3,5% din valoarea totală a achiziției, cu o taxă minimă de 2 € pentru serviciu. În cazul comenzilor de peste 250 €, cheltuielile sunt suportate de noi.

Cât durează transportul?

Comenzile care intră în sistem de duminică până vineri, înainte de ora 14:00, sunt servite în ziua următoare, adică 24 de ore!

În cazul procesării comenzii între orele 14:00 și 23:59, acesta va fi preluat în următoarea dimineață (cu excepția sărbătorilor sau zilelor nelucrătoare) și, prin urmare, va dura mai puțin de 48 de ore.

Comenzile emise sâmbătă după-amiază sau duminică, vor fi pregătite și trimise luni, deci este foarte putin probabil ca o comandă sa aibe o întârziere de mai mult de 72 de ore, cu excepția cazului în care exista o incidență a companiei de curierat.

În plus, oferim posibilitatea de livrare înainte de ora 10:00 a doua zi, pentru doar 2€ in plus, atâta timp cât comanda este emisă înainte de ora 14:00 din ziua precedentă.

Pentru restul comenzilor, livrările sunt efectuate în timpul programului de lucru, de la 09:00 la 19:00.

Calendarul după care ne ghidam este cel din provincia Granada, deoarece platforma operează logistic de aici.

Cum pot verifica starea comenzii mele?

În comanda veți vedea un link prin care veți putea urmări statusul acesteia.

Ce se întâmplă dacă nu sunt acasă când vine tipul de livrare?

În parfumeriavirtuala.ro, vă recomandăm să indicați adresa de livrare la locul de muncă, deoarece vor exista posibilități mai mari de a realiza livrarea cu succes, în cazul de nu a fi acasă în timpul orelor de lucrătoare(09.00-19.00). În mod previzibil, partenerul tău, subordonatul, șeful, garda de securitate, portarul sau vecinul tău vor putea primi pachetul pentru tine. Astfel încât să vă puteți bucura de achiziția dvs. în cel mai scurt timp posibil.

În plus, sistemul nostru inovator de avertizare prin SMS / e-mail, vă va permite să modificați adresa și / sau să programați livrarea în cazul în care planurile dvs. de program s-au schimbat.