Loțiune corporală

Cuvântul loțiune derivă dintr-un cuvânt latin care spală desemnat, astfel că loțiunea servește în prezent pentru igiena și înfrumusețarea corpului uman.

Loțiunea poate fi aplicată zilnic și este utilizată aproape obligatoriu în tratamente corporale neinvazive cu ajutorul cărora ne ajutăm să ne menținem corpul sănătos și frumos.

Tipuri de tratamente corporale

Ca și fața, corpul tău merită și o oarecare grijă. Există multe tipuri de tipuri de tratamente în funcție de ceea ce doriți să aveți grijă sau să vă îmbunătățiți. Unele dintre programele de tratament corporal sunt:

  • Reductori : servesc la scăderea volumului și a centimetrilor în tot corpul într-un mod localizat, în special abdomenul, șoldurile și coapsele.
  • Firming: servește la tonifiere, oferind elasticitate și fermitate . Combinați masaje cu aparate.
  • Anti-celulită: reduceți celulita în mod localizat folosind masaje, dispozitive și tehnici.
  • Terapia cu lemn: folosește instrumente din lemn de diferite dimensiuni pentru a masa corpul și aplicația sa principală este modelarea corpului.
  • Cavitație: dizolvă grăsimea sau țesutul adipos prin aplicarea undelor de frecvență joasă . Odată dizolvată grăsimea, aceasta este eliminată prin sistemul limfatic sau prin urină.
  • Radiofrecvență: tratament anticelulitic și anti-sagging care funcționează cu electricitate de intensitate scăzută generând căldură.
  • Mesoterapie: aplicați injecții de produse care vă ajută detoxifierea prin drenaj limfatic.
  • Presoterapie: este folosit pentru a elimina toxinele, conținutul intestinal și grăsimile. În plus, stimulează sistemul limfatic și ajută circulația sângelui cu aplicația de presiune a aerului.
  • Drenaj limfatic: aplică masaje și role pe corp care activează sistemul limfatic și ajută la drenarea toxinelor din corp.
  • Lipolaser (non-invaziv): dintr-o frecvență specifică, celula grasă este stimulată cu laser pentru a-și elibera conținutul și a se scurge ușor. 

Cum să îngrijești pielea uscată

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să beți multă apă, sunt recomandate 8 pahare zilnic. Puteți folosi și protecție solară zilnic și evitați expunerea directă la soare și vânt. < / strong>

Aplicarea unor produse specifice pentru acest tip de piele de 2 ori pe zi, dimineața și noaptea. Dacă este fața, aplicați săptămânal măști naturale de miere, ulei de măsline sau iaurt. Pentru machiaj vă recomandăm baze fluide.

Consumați alimente precum: pește, lapte, legume cu frunze verzi, cereale integrale și uleiuri vegetale, morcovi, portocale, mere, sfeclă și lămâie.

Importanța hidratării

Pielea netedă, moale și strălucitoare este produsul unei hidratări adecvate. Pe măsură ce împlinim ani, glandele sebacee își diminuează activitatea și trebuie să le ajutăm prin creșterea consumului de apă zilnic și folosirea hidratantilor frecvent, contribuind la încetinirea procesului de îmbătrânire .