Machiaj de buze

Buzele sunt un mușchi de piele care ajută gura să îndeplinească diverse funcții, cum ar fi mâncatul, vorbirea, respirația și chiar servesc pentru a ne exprima emoțiile și sentimentele.

Ele sunt, împreună cu ochii, elementul cel mai izbitor al feței și în care este permisă o lucrare mai mare și mai lucidă.

Tipuri de buze

Atunci când aplicați ruj, trebuie să determinați mai întâi tipul pentru care să vă concentrați pe evidențierea sau ascunderea acestora.

Buze groase

Sunt cărnoase și sugestive. Sunt un punct focal important care trebuie evidențiat folosind culori și texturi corecte în funcție de ocazie, timp , locul etc. Nu este recomandată utilizarea de tonuri de lumină sau evidențieri.

Buze subțiri

La aplicarea buzelor subțiri va da impresia că sunt mai mari și pentru aceasta trebuie să utilizați tehnica corespunzătoare. Folosirea culorilor clare și a sclipiciului ajută la crearea de voluptate.

Buze asimetrice

Ele sunt cele care prezintă volume diferite. Există o tehnică aproape neperformantă pentru a atinge senzația de simetrie și este aceea de a aplica o nuanță mai închisă a rujului pe buză groasă și mai ușoară pe buza subțire.

Buze droopy

Ne uităm la orientarea colțurilor lor . Înainte de a aplica tonul ales al culorii, trebuie să fie tratate cu un agent de curățare și un eyeliner.

Tipuri de guri

Când vorbim cu alte persoane, ochii se mișcă între ochi și buzele noastre în timp ce ne ascultă, prin urmare, îngrijirea și machiajul lor sunt de maximă importanță. A avea buze sănătoase și hidratate este primul pas către un machiaj cu aspect profesional.

Guri mari

Este prezentat ca elementul central al feței și este important să stabiliți că doriți să faceți și să folosiți produsele cosmetice adecvate . Dacă doriți să fie în proporție de proporție cu restul feței , trebuie utilizate tonuri de lumină, dar fără strălucire. Dacă dorim ca gura mare să fie trăsătura noastră distinctivă, rămâne doar să o evidențiem.

Gurile mici

Se recomandă să folosiți luciu sau gloss pentru a îmbunătăți culoarea și a face să iasă în evidență, pe lângă faptul că utilizați antiderapant și eyeliner pentru a prelungi ușor colțurile sau faceți buzele mai voluminoase.

În toate cazurile, trebuie să folosiți bun gust pentru că, dacă nu doriți, nici un machiaj nu ar trebui să arate ca o mască , ci mai degrabă să evidențiați trăsături care vă rog.