Plăți

Există patru modalități de plată pentru a achiziționa produse în www.parfumeriavirtuala.ro

Card-ul

Fără îndoială, este cel mai confortabil sistem al tuturor celor existente. În cele din urmă am putea solicita o copie a unui document oficial, pentru a verifica dreptul de proprietate asupra cardului.

Paypal

PayPal este o platformă recunoscută la nivel global, operată de terți care criptează datele confidențiale ale fiecărui utilizator. Comenzile plătite prin intermediul serviciului PayPal nu au nici o suprataxă din suma totală.

www.parfumeriavirtuala.ro are un acord cu Paypal, astfel încât să ne puteți autoriza să efectuăm plăți dacă doriți. Dacă doriți, vom solicita o autorizație unică autorizând www.parfumeriavirtuala.ro să efectuați plăți cu contul dvs. PayPal. Oferindu-ne acordul dvs. de plată, puteți efectua plăți viitoare la www.parfumeriavirtuala.ro evitând să introduceți acreditările.

Dacă ați creat un contract de plată cu PayPal, bifând caseta "Memorați datele PayPal" și doriți să anulați acest acord, puteți face acest lucru accesând contul dvs. PayPal.

Punctul 1: Explicație "Tranzacție de referință"

Identificarea cu paypal in www.parfumeriavirtuala.ro permite identificarea și validarea plăților, amintind fiecare etapă de plată și de identificare care le apar utilizatorii neidentificate în cadrul aceluiași sistem, ceea ce va facilita fluxul de cumpărare tranzacția , evitând procesul de identificare din nou sau să acceptați din nou acordul de plată.

Punctul 2: Cum puteți anula un contract de plată?

După conectarea în contul PayPal, în secțiunea „Contul meu“, selectați sub-tab „Profil“.

În opțiunea sau coloana „Informații financiare“ faceți clic pe „Lista de plăți autorizate“ sau „plăți recursive“.

Plata la livrare

Este metoda care vă permite să primiți comanda la domiciliu și să o plătiți la momentul livrării. Curierul va livra pachetul și va încasa 3,5% din valoarea ordinului de procesare și de asigurare a mărfurilor. Conform Legii comerțului electronic nr. 34/2002, orice achiziție făcută și confirmată prin intermediul internetului trebuie acceptată după ce a fost trimisă, deci dacă ați ales această opțiune, vă vom contacta.

Datorită legislației actuale privind spălarea banilor, achiziția maximă în funcție de rambursare va fi limitată la o sumă de 1.500 €.

Transfer bancar și / sau depozit în cont

Fără îndoială este cel mai sigur sistem al tuturor celor existente. Puteți efectua plata comenzii prin transfer bancar sau prin introducerea valorii comenzii în contul nostru bancar, pe care vă vom furniza în momentul confirmării achiziției, după ce ați ales această opțiune.

Procesul este ușor mai lent, deoarece trebuie să trimiteți dovada plății și trebuie să avem timp să o verificăm înainte de a trimite pachetul. În cazul procesării comenzii și dovada plății nu este trimisă în termen de 7 zile, vom anula comanda.