Pudre de machiaj

Printre principalele articole de machiaj, pulberile ocupă un loc foarte important. Formate compacte sau libere, ele sunt aspectul final pentru a oferi un finisaj perfect machiajului și atingerea finală și durabilitatea aspectului tău, deoarece sigilează fuziunea bazei, a ascunsului și a evidențiatorului aplicat.

Există diferite tipuri de pudră de machiaj:

  • Pulberi libere sau libere: textură foarte ușoară, similară cu talcul. Sarcina ta este să sigilezi machiajul și să pui capăt unui aspect profesional. Principala sa cheie este să fie uniform în cantitatea de produs care se aplică.
  • Translucid sau matifiant: Pot fi utilizate pe orice tip de piele, deoarece nu modifică culoarea. Proprietatea sa de matifiere permite eliminarea strălucirii proprii a feței generate de grăsime. Pot fi aplicate pe orice tip de piele atât timp cât este făcut bine, deși sunt preferate de pielea tânără, deoarece pe pielea matură poate evidenția ridurile.
  • Pulberile compacte: ocupă mai puțin spațiu în kitul de înfrumusețare, din moment ce sunt presate. Acestea oferă mai multă acoperire decât pudrele gratuite, iar aplicarea lor este mai practică, se recomandă aplicarea cu o perie.