Sex
Mărci
Afișați mai multe
Format
Afișați mai multe

Tratamente faciale Truse

A avea o piele frumoasă nu numai că te va arăta bine îngrijit, dar are și potențialul de a te face să arăți mult mai tânăr .

Cel mai bun lucru este că nu este dificil să ai grijă de pielea ta , trebuie doar să o păstrezi bine hidratată și fără murdărie cu metodele și produsele pentru faciale pe care le avem pentru tine.

Ce sunt?

Tratamente faciale sunt procesele cu ajutorul cărora îți pot face fața fără celule moarte , care sunt responsabile de uscăciunea și lipsa de strălucire în ten. Aceste tratamente pot fi realizate cu creme, loțiuni și produse de origine naturală.

Tratamentele faciale se pot aplica pe: frunte, nas, obraji, bărbie și gât.

Pentru ce sunt ele?

Pielea femeilor cu vârsta își pierde strălucirea și tonul natural, astfel încât pot apărea riduri mici. Tratamentele faciale sunt folosite pentru a oferi flexibilitate pielii ca urmare a hidratării la care este supusă; În plus, elimină și celulele moarte care provoacă opacitate.

Prin urmare, tratamentele faciale vor avea grijă de piele cel mai expus corpului la razele soarelui, cum ar fi cea a feței.

Tratamentele faciale curăță atât de adânc încât toți porii vor fi feriți de orice murdărie, permițând astfel feței să respire din nou.

Pașii unui tratament facial

Un tratament facial constă din diferite etape sau faze, dintre care se numără:

  • Curățarea : toate fețele trebuie să înceapă cu curățarea pielii . Această etapă constă în îndepărtarea oricăror urme de ruj, luciu de buze sau cremă de buze și apoi continuarea eliminării tuturor machiajului de pe față. Acest lucru se realizează cu ajutorul cremelor pentru îndepărtarea machiajului.
  • Tonifiere : Tonificarea se realizează cu soluții bazate pe apă și alcool , care pot avea potențial de a reîmprospăta mult fața, curățarea acesteia și eliminarea cu siguranță a urmelor de machiaj sau murdărie din mediu. Această etapă elimină, de asemenea, resturile de îndepărtare a machiajului.
  • nutriție : nutriția este un pas extrem de important. Prin intermediul cremelor, fața este umplută cu componente esențiale care vor returna nutrienții pierduți în timp, tonifiați-i și redându-i strălucirea.
  • Umidificare : umidificarea constă în aplicarea loțiunilor sau cremelor care îți vor hidrata fața, deoarece acestea vor face umiditatea necesară pentru ca strălucirea să nu se scurgă. >

Cu aspectele faciale pe care le avem la PerfumeríaVirtual, veți avea grijă de cea mai bună scrisoare de întâmpinare pe care o aveți: fața dvs.