Sex
Mărci
Afișați mai multe
Format
Afișați mai multe

Tratamiente pentru ochi

Ochii sunt fereastra vieții tale și merită să fie îngrijiți la fel de mult ca și buzele sau restul pielii feței. merită.

Fiecare zonă a ochilor necesită un anumit produs , astfel încât fața ta să poată străluci prin ochi.

Recomandări pentru îngrijirea ochilor

Trebuie să aveți grijă de ochii dvs. în orice moment, nu doar într-un sezon de raze UV puternice. Pentru a avea grijă de ele, puteți urma următoarele sfaturi:

Purtați ochelari în cazul în care aveți o deficiență de vedere

Neintenționat, ați putea să vă încurajați ochii pentru a vedea mai bine și, prin urmare, să provocați ridurile tipice grimacului.

Dieta este foarte importantă

Pielea pleoapelor vă poate reflecta rapid obiceiurile alimentare proaste, , astfel încât trebuie să conduceți o dietă sănătoasă care nu numai că va îmbunătăți aspectul acestora, ci și pe toate. pielea feței tale. Morcovul are mult potențial în acest sens.

Odihna

Odihna este foarte importantă. Când nu te odihnești suficient, acesta se arată mai întâi în ochi datorită cercurilor întunecate, pungilor și ridurilor pentru a nu se odihni corect timp îndelungat.

Îndepărtați machiajul din pleoape și conturul ochilor

Pentru a evita ridurile datorate uscăciunii, trebuie să vă îndepărtați zona ochilor . Această piele este destul de predispusă la riduri dacă nu este îndepărtată corect.

La PerfumeríaVirtual avem produse care conțin retinol sau elastină , care pe lângă curățarea feței, de asemenea, îl mențin ferm.

Când să folosiți un contur pentru ochi?

Credința populară că îngrijirea ochilor ar trebui să fie de la o anumită vârstă la care ridurile încep să apară este incorectă. Unii ochi prezintă semne de nepăsare de la vârste când nu se așteaptă simptome de oboseală sau riduri.

În magazinul nostru avem tratamente care se aplică pe conturul ochilor care funcționează pentru a hidrata și înmuia zona din jurul ochilor, eliminând astfel cercurile întunecate și simptomele de oboseală din această zonă. Se recomandă să începeți să utilizați produse cu contur ochi de la 20 de ani.